Vilaseca, Laia

Laia Vilaseca (Barcelona, 1981) té formació periodística i ha realitzat diversos cursos de guió i escriptura creativa a la universitat d'UCLA, als Estats Units. Va ser en un d'aquells cursos on va sorgir la seva primera novel·la, El caso Durroway, autopublicada a Amazon. El 2017 va autopublicar la seva segona novel·la, La noia del vestit blau, que es va convertir en un èxit de vendes a la plataforma.

Vilaseca sempre ha estat una apassionada del misteri i de la novel·la negra. Admira escriptors d'estils molts variats, com ara Dashiell Hammett o Raymond Chandler, pel seu estil concís, irònic i directe, però també autores com la britànica P.D. James, d'estil molt més clàssic, o Sue Grafton, que, amb un to més proper i intimista, la va influenciar a l'hora d'escriure La noia del vestit blau.

  • Ordenar por
eBook
Imagen de La noia del vestit blau
La noia del vestit blau
Autor: Vilaseca, Laia
Marca de agua digital
Una novel·la de misteri ambientada al Pirineu que ja ha captivat milers de lectors. La Martina acaba d'arribar a Treviu, un poblet de muntanya on ha estiuejat tota la vida. Necessita fugir de Barcelona i allà, envoltada de records d'infantesa, s'hi sent segura. Però tan bon punt s'hi instal·la, (...)
categorías ebooks
eBook
Imagen de La chica del vestido azul
La chica del vestido azul
Autor: Vilaseca, Laia
Marca de agua digital
El thriller rural que ha cautivado a miles de lectores. ¿Qué le sucedió a la chica del vestido azul? Martina acaba de llegar a Treviu, un pequeño pueblo de montaña donde ha veraneado toda la vida. Necesita huir de Barcelona y allí, rodeada de recuerdos de su niñez, se siente segura. Una vez (...)
categorías ebooks
Imagen de Chica del vestido azul, La
Chica del vestido azul, La
Autor: Vilaseca, Laia
El thriller rural que ha cautivado a miles de lectores.¿Qué le sucedió a la chica del vestido azul? Martina acaba de llegar a Treviu, un pequeño pueblo de montaña donde ha veraneado toda la vida.Necesita huir de Barcelona y allí, rodeada de recuerdos de su niñez, se siente segura.Una vez instalada, (...)
Stock: SI
18,90€
categorías Literatura Policiaca