Sabaté, Glòria

Nascuda a Barcelona, Glòria Sabaté és llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, ha fet els cursos de doctorat en Literatura Catalana Medieval, en la mateixa universitat, i també estudis en literatura i cultura àrabs. També ha cursat diversos màsters oficials: «Història de la ciència. Ciència, història i societat» (Universitat de Barcelona - Universitat Autònoma de Barcelona), i més recentment el màster «Cultures medievals» (Universitat de Barcelona). Actualment és professora del Departament de Filologia Romànica de la Universitat de Barcelona, i està elaborant la tesi doctoral sobre la novel•la Curial e Güelfa. Pel que fa a l’àmbit literari, ha guanyat el primer premi Joana Raspall de relats breus (Sant Feliu de Llobregat, 2007) amb el relat Na Brianda. La filla de Lilith és la seva primera novel•la.
  • Ordenar por
eBook
Imagen de La filla de Lilith
La filla de Lilith
Marca de agua digital
Una novel·la que submergeix el lector en un segle XIV meravellosament i rigorosament recreat. Barcelona, hivern del 1377.El bordell de Viladalls, pudent a fems i a misèria humana, es desperta horroritzat amb la troballa del cos sense vida d'un dels seus clients habituals, amb els collons arrencats (...)
categorías ebooks
eBook
Imagen de El vel de la deessa
El vel de la deessa
Marca de agua digital
Després de l’esclat de la Setmana Tràgica, un grup de dones francmaçones lluita contra el rol social imposat per assolir la llibertat anhelada.
categorías ebooks
eBook
Imagen de La marca del lleó
La marca del lleó
Marca de agua digital
Una novel·la amb molta acció, que barreja elements històrics amb alguns elements de fantasy.
categorías ebooks