• Ordenar por
  • Mostrar por página
Imagen de First certificate exam para dummies
First certificate exam para dummies
Autor: Tonda, Raquel
Cada año, miles de alumnos españoles se presentan al Cambridge English: First, pero no todos van igual de bien preparados. Además, desde 2015, el examen oficial tiene una nueva estructura. No te preocupes: con este libro llevas ventaja, pues podrás preparar esta nueva versión de la prueba, con unas (...)
16,95€
categorías Métodos de Inglés
Imagen de Desafios de escrita creativa
Desafios de escrita creativa
Para aprendentes de níveis A1 a C1, exercícios de escrita criativa que põem à prova os conhecimentos linguísticos e a imaginação, com atividades dinâmicas para a sala de aula e para estudo autónomo.
17,50€
Imagen de Mentida
Mentida
Autor: Santos, Care
La Xènia lluita per treure bones notes, impulsada per la il·lusió d'estudiar Medicina, però des de fa un temps el seu rendiment és més baix. I és que la Xènia s'ha enamorat, però no d'un noi del seu entorn, sinó d'un fantasma, d'una veu sorgida d'Internet amb la qual comparteix la seva passió per (...)
Stock: SI
10,50€
categorías Literatura Gallega
Imagen de Poemes inèdits
Poemes inèdits
Autor: Brossa, Joan
La Fundació Joan Brossa rescata dos inèdits del gran poeta avanguardista de finals del XX.Creieu-me: en apropar-vos al meu voltant no espereu un gran discurs. Entreu a la barraca! Allò que veureu no té precedents! No solament us mirareu bocabadats, sinó que us quedareu complaguts i atordits (...)
Stock: SI
19,50€
categorías Literatura Gallega
Imagen de O corazón de Xúpiter
O corazón de Xúpiter
Autor: Costas, Ledicia
Stock: SI
12,15€
categorías Literatura Gallega
1 2 3 4 5 Siguiente ... Último