Brossa, Joan

  • Ordenar por
eBook
Imagen de Prosa completa i textos esparsos
Prosa completa i textos esparsos
Autor: Brossa, Joan
Marca de agua digital
Joan Brossa té una ingent obra en prosa, tant autònoma i pròpia com vinculada a l’obra d’altres artistes i escriptors, en forma de pròlegs, comentaris, textos per a exposicions, etc. Aquest llibre reuneix els textos ja aplegats prèviament en els volums, Vivàrium, Anafil, Anafil 2, Anafil 3, Alfabet (...)
categorías ebooks
Imagen de Poemes inèdits
Poemes inèdits
Autor: Brossa, Joan
La Fundació Joan Brossa rescata dos inèdits del gran poeta avanguardista de finals del XX.Creieu-me: en apropar-vos al meu voltant no espereu un gran discurs. Entreu a la barraca! Allò que veureu no té precedents! No solament us mirareu bocabadats, sinó que us quedareu complaguts i atordits (...)
Stock: SI
19,50€
categorías Literatura Gallega
Imagen de Me hizo
Me hizo
Autor: Brossa, Joan
La luna brilla. Tres viejos se cogen de la mano. Tres hombres de edad madura les suben a los hombros. Llegan cuatro adolescentes y van formando torres, de dos en dos. Sube un chiquillo a lo más alto. 'La luna'
13,50€
categorías Poesía
Imagen de Antología de poemas visuales
Antología de poemas visuales
Autor: Brossa, Joan
JOAN BROSSA (Barcelona, 1919-1998) trabajó intensamente en lo que acabaría siendo su poesía visual entre 1959 y 1970, creando dos conjuntos de libros de poemas visuales, Suites de poesia visual (1959-1969) y Poemes habitables (1970). Son, sin lugar a dudas, el terreno en el cual Brossa proyecta, de (...)
16,00€
categorías Poesía
eBook
Imagen de Poemes transgredits
Poemes transgredits
Autor: Brossa, Joan
Marca de agua digital
Joan Brossa va transgredir constantment els límits entre art, poesia i vida. Aquesta màxima també la va traslladar a la seva immensa i, quasi diríem, inabastable creació literària. Va ser un autor prolífic que va considerar els límits entre art i literatura com una oportunitat per crear noves (...)
categorías ebooks