Barcenilla Alonso, Ana Rosa

  • Ordenar por
eBook
Imagen de La Veu de la Vall
La Veu de la Vall
Per a saber més sobre les diferents seccions d'un diari i sobre els tipus de textos que s'hi publiquen.L'escola de Baeira, un poble d'Astúries, s'està quedant sense alumnes, per la qual cosa haurà de tancar les portes el curs vinent. Però els quatre alumnes més majors estan disposats a fer tot el (...)
categorías ebooks
eBook
Imagen de Blancaneu a la ciutat
Blancaneu a la ciutat
Amb «Blancaneu a la ciutat» aprendràs... Com és una ciutat, els serveis més importants que oferix i qui són els treballadors municipals.La madrastra ha enviat Blancaneu a la ciutat perquè es pensa que allà es perdrà per sempre, però no sap que la ciutat és un lloc molt ben organitzat, on fins i (...)
categorías ebooks
eBook
Imagen de El Gran Concurs
El Gran Concurs
Per a saber més sobre el temps atmosfèric i els instruments de mesura de les estacions meteorològiques.El superheroi Lluís s'embarca amb la seua amiga Llúcia i la iaia Ruth en una nova aventura: junts participaran en el Gran Concurs de Supervehicles per a superherois, que consistix a fabricar un (...)
categorías ebooks
eBook
Imagen de El misteri de la piràmide
El misteri de la piràmide
Per a saber més sobre el càlcul de l'àrea d'una piràmide, així com l'art i la religió a l'Egipte antic.Víctor acompanya els seus pares, arqueòlegs, a l'excavació d'una nova piràmide que acaben de descobrir a Egipte. Yasmine, la filla del propietari del xicotet hotel on s'allotjen, li mostra les (...)
categorías ebooks
eBook
Imagen de Marea negra
Marea negra
Per a saber més sobre els ecosistemes i el desenvolupament sostenible.Julieta ha viatjat des de l'Argentina per trobar les seues arrels a un poble de la costa de Galícia. Però l'única persona que la pot ajudar va deixar de parlar fa molts anys, arrel de la catàstrofe del Prestige. Es tracta d'Anxo, (...)
categorías ebooks
eBook
Imagen de Un cocodril misteriós
Un cocodril misteriós
La bruixa Rebeca ha trobat un cocodril que no és el que sembla. Una fada li va fer un encanteri fa molt de temps i, per tal de desfer-lo, haurà de reunir cinc llàgrimes molt especials. Però aquestes llàgrimes han de caure dins d'un flascó màgic a una hora concreta... Podrà Rebeca ajudar el cocodril (...)
categorías ebooks
eBook
Imagen de Joana Sense Por
Joana Sense Por
Amb «Joana Sense Por» aprendràs... La importància de preservar els animals mamífers al seu medi natural i la necessitat de valorar-los i respectar-los.El castell d'un regne on no hi ha animals mamífers patix una maledicció terrible: no podrà tornar a habitar-lo ningú fins que hi haja una persona (...)
categorías ebooks
eBook
Imagen de La leyenda de Wallada
La leyenda de Wallada
Luna siente una conexión especial con un bote de marfil andalusí que llega a la tienda de antigüedades de su familia. Ese perfume que desprende… Solo puede tratarse de un nuevo incorpóreo. Y así es. Luna entra en contacto con Wallada la Omeya, un icono femenino que, a pesar de haber reivindicado la (...)
categorías ebooks
eBook
Imagen de L'endevinalla de la vida
L'endevinalla de la vida
El vaixell escola del capità Carib ha salpat a la recerca del tresor del pirata Malaespina. Però, per a poder trobar-lo, la tripulació haurà de resoldre una sèrie d'endevinalles sobre les diferents classes d'éssers vius.Amb «L'endevinalla de la vida» aprendràs a distingir els éssers vius per les (...)
categorías ebooks
eBook
Imagen de El palau subterrani
El palau subterrani
El drac Minus i l'elf Berk es colen en un passadís subterrani que els duu fins a un palau encantat. Per a sobreviure, hauran d'aprendre a llegir uns símbols molt curiosos... I, a més, descobriran el secret que amaga aquest indret tan estrany.Amb «El palau subterrani» aprendràs... A llegir i a usar (...)
categorías ebooks
1 2 3 4 5 Siguiente ... Último