Audrain, Ashley

Ashley Audrain va ser la directora de publicitat de Penguin Books Canada. Abans d’això, treballava en el món de les relacions públiques. Viu a Toronto, on ella i la seva parella tenen cura dels seus dos fills. L'instint és la seva primera novel·la.
  • Ordenar por
eBook
Imagen de L'instint
L'instint
Autor: Audrain, Ashley
Marca de agua digital
Una nena petita pot ser malvada? I què passa si només se n’adona la seva mare? Un drama psicològic, d’alta intensitat emocional, que explora els racons més foscos de la maternitat, de la salut mental i de la bondat humana.
categorías ebooks
eBook
Imagen de El instinto
El instinto
Autor: Audrain, Ashley
Marca de agua digital
El lanzamiento más esperado de 2021 en más de treinta países. Una madre. Una hija. Una historia con dos caras. «Recomendadísimo.»Javier Castillo «Creíamos que nos conocíamos el uno al otro. Creíamos que nos conocíamos a nosotros mismos.» Blythe ya no sabe qué es verdad y qué es mentira: ¿está (...)
categorías ebooks
Imagen de Instinto, El
Instinto, El
Autor: Audrain, Ashley
El lanzamiento más esperado de 2021 en más de treinta países.Una madre.Una hija.Una historia con dos caras.«Recomendadísimo.» Javier Castillo «Creíamos que nos conocíamos el uno al otro.Creíamos que nos conocíamos a nosotros mismos.» Blythe ya no sabe qué es verdad y qué es mentira: ¿está viviendo (...)
19,90€
categorías Narrativa